Bugun...


Asuman Dokuzlu

facebook-paylas
Vay be! Yine mi kötülük?
Tarih: 22-10-2024 23:27:00 Güncelleme: 22-10-2024 23:27:00


Vicdan, merhamet. İnsanlık, iyilik, yardım, ahlak, etik, refah, güven, sağlık yok! Kötülük, hırsızlık, hak yeme, gasp, tecavüz, cinayet, öldürmek, dinden soğutmak, çeteler var!
    Yirmi üç yıldır ülkenin bilançosu bu! Toplamı, özeti bu! İyi yaptığınız ne var insanlık adına? Ülkemde etik kalmadıysa, ahlak dibe vurduysa, değerler bir bir kaybolduysa, saygı sevgi kalmadıysa, ortalık çetelerle dolu, acıma duygusu yok olduysa, siz çürümüşsünüz sadece kendiniz değil ülkeyi de çürüttünüz, bu ülkede sadece tuz değil, su koktu, dağ koktu, deniz koktu orman koktu.  Her şey koktu en önemlisi insanlık koktu.
    Keşke köprü yapmasaydınız temcit pilavı gibi önümüze ısıtıp ısıtıp koyduğunuz ve başka işe yaramadığınız, yollarımız eski yollar olsaydı, keşke bu kadar işe yaramayan havaalanı yapılacağına işe yarayan yolcusu olan birkaç alanımız olsaydı, keşke eski evlerimizde oturuyor olsaydık koca koca beton binalar olup depremde yıkılacağına, eski Türkiye’m olsaydı da bunları hiç yaşamamış olsaydık. Milletçe huzurumuz yokken can güvenliğimiz mal güvenliğimiz yokken bütün enerjimizi tüketmişken sayenizde. Hiçbir kontrol sistemi çalışmıyorken, ülke rüzgar gibi savrulurken yol yapmışsınız, köprü yapmışsınız, beton yığınlarına imza atmışsınız bize ne! Biz huzurumuzu geri istiyoruz.
   Hep hayal ettiğim bir şey var acaba bu ülkede yaşarken mutluluğa huzura dair bir şey yazabilecek miyim? O kadar uzak bir ihtimal gibi görünüyor ki bu. Her şey herkes bitti de sıra bebeklerimize mi geldi? Kötülükle yarışıyorsunuz. Bakalım hanginiz birinci olacak. Hiç mi vicdan taşımıyorsunuz, sizin hiç yeni doğmuş bebeğiniz olmadı mı? Nasıl kıydınız o masum meleklere?  Nasıl bu kadar kötülüğe göz yumabiliyorsunuz? Paradan başka kutsal saydığınız hiçbir değeriniz yok, DİNİNİZ bile baştan sona bir aldatmaca ve gösteriş. İnsanların çoğu ATEİST oldu memlekette. Nasıl bu kadar dejenere olduk biz? Dünyadaki başka insanların hayal bile edemeyeceği kadar kötülük yaparak bebeklerin ölümü üzerinden kazanç sağlamak nasıl aklınıza geliyor? Gittiğinizde arkanızdan ortaya çıkacak başka kötülükleri hayal bile edemiyorum.
   Kadınları, gençleri, çocukları ve en son bebekleri öldürdünüz şimdi sıra kimde? Anne karnındaki ceninlere mi geldi sıra? Nasıl olsa katili ortaya çıkmıyor nasıl olsa bulunmuyor nasıl olsa yargılanmıyor ve nasıl olsa serbest kalıyor muhteşem yok olmuş adalet sistemi sayesinde. Hastanede sadece bebekler değil kendi yaşadığımız deneyimlerden edindiğim bu ki siz yaşlıların da yaşamasını istemiyorsunuz.Bir lokma, bir maaş eksik olsun diye, duyduğum, bildiğim tüm yaşlı hastalar hastane mikrobu alarak enfeksiyondan ölüyorlar. Sizden her şeyi beklediğimiz için asla hiçbir şey bizi şaşırtmıyor. Zaten aklınızdan bile geçmez de sakın istifa etmeyin GİDİN!
Bıkmadınız mı hala (SİZDEN BIKTIK! )diye haykıran halkın sesini duymaktan Bİ GİDİN ARTIK!
BIK TIIIKKK!!!



Bu yazı 41 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI