Bugun...


Asuman Dokuzlu

facebook-paylas
Nereye doğru yolculuğumuz?
Tarih: 11-09-2024 20:37:00 Güncelleme: 11-09-2024 20:37:00


Hergün sabah uyandığımda acaba bugün ne oldu memleketimde diye düşünmeden edemiyorum. Bu konuda çok haklıyım.
   Gün yok ki bir çocuğumuz kaybolmasın, gün yok ki bir kadın bir çocuk öldürülmesin, gün yok ki ormanlarımız yakılmasin, açılan altın madenleri yüzünden yıkılacak yok edilecek dağlar, doğamız yüzünden insanlar ayaklanmasın. Bu nasıl bir ülke yönetmekten ya? Ne insanımızda sabır, ne dayanacak güç, ne aç kalmayan insan bırakdınız. Her şeyin bir kılıfı, bu kılıfa inanan binlerce insan var. Bu kitleyi bile isteye yarattınız ve bundan memnun ve mutlusunuz. Bu kitle olmasaydı ne siz varlık gösterebilirdiniz ne de bu kadar uzun süre iktidarda barınabilirdiniz. Şimdi de seçimlerde bir ıslığınızla arkanızdan gelecek o kitle, (makarnacılar)o kadar cahil ki; ne kadın, ne çocuk, ne orman, ne memleket, ne milli, kültürel değerlerimiz, ne de en büyük liderimiz baş komutanımız Atatürk e değer veriyor! NEREYE DOĞRU YOLCULUĞUMUZ?
  Hepiniz aynısınız; aklınız uçkurunuzda gözünüz masum çocuklarda, kadınlarda. Niyetiniz; küçücük çocuğun tabutu üzerindeki gelinlikten belli. Okula gitmesi gereken küçücük masum kız mezarda ve sizin verdiğiniz mesaj ortada "gelinlik" Ayıp yaptığınız, artık gitmelisiniz. 
  Ne Milletin size sempatisi ne yaptıklarınıza sabrı kaldı. Siz gitmeden bu ülkenin temizlenmesi, yaptıklarınızdan arınması, mümkün değil. Ülkenin kapılarını sonuna kadar açarak topladığınız ve kendi oylarınızın selameti için yarattığınız o döküntü  milletinizle birlikte bi gidin artık. 
  Artık ne çocuklarımızın kaybolmasını, ne kadınlarımızın öldürülmesini görmek istemiyoruz! Gözümüz, kulağımız her azamız sizden yoruldu!  Bizi bizimle bırakın kendi ülkemizde!



Bu yazı 330 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI