Bugun...



Türkiye Emekliler Partisi Köşk İlçe Başkanlığı I. Olağan Kongresini Yaptı

Türkiye Emekliler Partisi (TEP) Köşk İlçe Başkanlığı I. Olağan Kongresi 5 Ekim 2024 tarihinde Çamlı Köşk Gar Kafe'de kalabalık bir ortamda gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 07-10-2024 23:27

Türkiye Emekliler Partisi Köşk İlçe Başkanlığı I. Olağan Kongresini Yaptı

TEP Köşk İlçe Başkanlığı I. Olağan Kongresine, Aydın İl Başkanı Mustafa Müftüoğlu, Efeler İlçe Başkanı Nilgün Lorent, Kuşadası İlçe Başkanı Yakup Aksu, TEP Köşk İlçe Başkanı Ertan Topsöken, Aydın il ve ilçe yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müftüoğlu, "Emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek ve haklarını savunmak için buradayız. Türkiye Emekliler Partisi olarak, emeklilerin sesi olacağız ve onların haklarını koruyacağız," şeklinde konuştu.

Topsöken, "Emeklilerimizin ekonomik ve sosyal haklarının korunması için gereken tüm adımları atacağız. Emeklilerimizin refahı için var gücümüzle çalışacağız. Köşk ilçesinde ikamet eden tüm emeklilerimiz de tanışmak, haklı mücadelemizi onlara da anlatmak için ilçe başkanlığımıza bekliyoruz" dedi.

Konuşmalar sonrası yapılan seçim ile yeni ilçe yönetimi belirlendi. Yeniden ilçe başkanı seçilen Ertan Topsöken kısa bir teşekkür konuşması yaptı ve kongre toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

TEP Köşk İlçe Başkanlığı yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

İlçe Başkanı : Ertan Topsöken
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri : Ergün Can, Ahmet Duran, Ali Rıza Dallar, Daimi Bilgiç, Gürcan Biçer, Kübra Küngör, Kadir Yanık, Sadettin Ateş
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri : Aliye Çatalçam, Hüdaverdi Kocaman, Osman Kesin.

( Şevket Gölük - Muhabir & Gazeteci )




Bu haber 125 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI