Bugun...



TEP Aydın İl Başkanlığı Bürosu Tören ve Coşkuyla Açıldı

Türkiye Emekliler Partisi (TEP) Aydın İl Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 28-07-2024 21:45

TEP Aydın İl Başkanlığı Bürosu Tören ve Coşkuyla Açıldı

Açılışa Türkiye Emekliler Partisi Genel Başkanı Oktay Akçın, Türkiye Emekliler Partisi Aydın İl Başkanı Mustafa Müftüoğlu ve Efeler İlçe Başkanı Nilgün Emirli, Köşk İlçe Başkanı Ertan Topsöken, Kuşadası İlçe Başkanı Yakup Aksu, parti yöneticileri, üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye Emekliler Partisi Aydın İl Başkanlığı açılış töreninde başkanların birlikte açılış kurdelesini kestiği törende, ilk olarak il başkanı Müftüoğlu, sonrasında da Genel Başkan Akçın birer kısa hayırlı olsun konuşması yaptılar.

TEP Aydın İl Başkanı Müftüoğlu " Bundan sonraki dönemlerde partinin tanıtımı, amaç ve ilkelerimizi stand açarak, kermesler düzenleyerek, esnaf ve STK ziyaretleri ile sahada olacağız. Hedefimiz, 2028 Genel seçimlerine ya da olası bir erken seçime hazır olmaktır. Aydın ilinde bulunan emeklilerin haklarının sonuna kadar savunacağız " dedi.
İl başkanlığı açılışı sonrası toplu fotoğraflar çekildi ve birlikte il başkanlığı ofisi gezilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

TEP Aydın İl Başkanlığı İl binası açılışı sonrası hep birlikte açılış kokteylinin yapılacağı kapalı alana geçildi. Burada Genel Başkan Akçın şunları beyan etti; "AK Parti’nin emeklilerin haklarını görmezden gelmesinin TEP’in kuruluş amacına doğrudan etki ettiğine dikkat çeken Oktay Akçın, Emeklilerin haklarına ve ülkenin geleceğine ilişkin sanal ortamda başlayan iletişim ve görüşmeleriyle de partinin temellerinin atıldığını belirterek TEP olarak emeklilerimizin, işçi ve emekçilerimizin haklarının savunmak için en doğru yolun Meclis olduğunu düşündük ve partimizi kurduk. Türk siyasi hayatında ve dünyada tüzel kişilik kazanmış tek emekliler partisiyiz. Biz birikimlerimizi, tecrübelerimizi ülkemizin geleceği ve evlatlarımızın yarınlarına giden yoldaki çakıl taşlarını temizlemek için yola çıktık. Amacımız, çocuklarımızın gelecek kaygısı gütmeyecek bir Türkiye hayalini gerçekleştirmek. Nitekim yerel seçimlerde gösterdiğimiz etki iktidar partisinin oylarını düşürdü. Burada iki faktör çok önemli. Hakları gasp edilen emekliler ve yarınlara dair umudu kalmayan gençlerimiz. Türkiye’nin düzlüğe çıkması için sürdürülebilir eğitim, tarım ve hayvancılık politikalarının hazırlanmasının şart olduğu gibi güçlü bir hukuk sisteminin varlığını da olmazsa olmaz olarak görüyoruz. Bu bağlamda çalıştaylar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye’yi emeklisiyle, işçisiyle, memuruyla, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

TEP Genel Başkanı Akçın parti üyelerine ve misafirlere yaptığı açıklamaları sonrası basın çalışanlarının sorularını cevapladı ve emekliler için yapılacak çalışma faaliyetlerini sıraladı. Daha sonra parti yöneticileri, üyeler ve vatandaşlar birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

( Şevket Gölük - Muhabir & Gazeteci )




Bu haber 221 defa okunmuştur.


Etiketler : TEP

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI