Bugun...



SÖKE MOR UN

Türkiye’nin en çok bilinen ve lider markası Söke, yıllardır doğallığı ve lezzeti tüketicileriyle buluşturmak için özenle seçtiği buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her pakette en iyi kalitede, tüketicilerin maharetli ellerine teslim ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-10-2024 16:22

SÖKE MOR UN

 61 yıldır mutfakların vazgeçilmez markası olan Söke, Söke Mor Un’u ekmek, kek, krep gibi tatlıdan tuzluya tüm hamur işlerinde kullanabilmek mümkün. Söke Mor Un, içerisinde yüksek antosiyanin içeren kırmızı meyve ve sebze özütleri (siyah havuç, böğürtlen, yaban mersini ve karadut) ile buğday unu karışımından oluşuyor. Rengini meyve ve sebze özütlerinden alıyor, renklendirici içermiyor. Mor buğday unu, una rengine veren antosiyanin sayesinde yüksek antioksidan içeriklidir ve dünyadaki bilinen en düşük glisemik indeks değerine de sahip. Söke Mor Un ile yiyecekler hem renkleniyor hem de leziz ve sağlıklı bir hal alıyor.

Meyve ve sebze özütlerinden üretilirken renklendirici eklenmeyen Söke Mor Un ile birbirinden leziz ve sağlıklı yiyecekler hazırlamaya ne dersiniz? Göz alıcı burger ekmeklerinden eşi benzeri olmayan tatlılara kadar enfes ve sıra dışı bir mutfağın kapılarını Söke Mor Un ile aralayın!




Bu haber 126 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI