Bugun...



BEYANNAME DOLDURMANIZ YETERLİ

Evlerinde evcil hayvan besleyenler için son başvuru tarihi 31 Aralık 2022 tarihinde doluyor. Beyanname ile başvuran evcil hayvan sahiplerine, son tarih olan 31.12.2022 tarihine kadar çip taktıramadıkları için herhangi bir cezai yaptırım uygulanmayacaktır.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-12-2022 15:23:20 Tarih: 24-12-2022 20:13

BEYANNAME DOLDURMANIZ YETERLİ

Çip taktırma işlemi yaptıramayan hayvan sahipleri  Tarım Orman Müdürlüğü’ne gelerek evcil hayvanı olduğuna dair beyanneme verenlerin cezai işlem uygulanmayacağı belirtildi.

Ancak sürenin daralması nedeniyle yoğunluk yaşanması, kayıt sisteminde yaşanabilecek problemler, yeterli mikroçip bulunamaması gibi nedenlerle mikroçip uygulaması ve kayıt işlemlerinin gecikmesi nedeniyle, ev hayvanı sahibi vatandaşların yasal yaptırıma muhatap olmamaları ve mağduriyet yaşamamaları için; Hayvan sahiplerinin 31.12.2022 tarihinden öncesinde İlçe müdürlüğümüze gelerek “Beyanname” başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Bu beyanname ile başvuran evcil hayvan sahiplerine, son tarih olan 31.12.2022 tarihine kadar çip taktıramadıkları için herhangi bir cezai yaptırım uygulanmayacaktır. 31.12.2022 tarihine kadar İlçe müdürlüklerine başvurmayıp, beyanname doldurmayan evcil hayvan sahiplerine cezai işlem uygulanacaktır.  Beyanname için gelen evcil hayvan sahiplerinin evcil hayvanlarını yanlarında getirmelerine gerek yoktur. Beyanname için İlçe müdürlüğümüz Veteriner Hekimliği Birimine başvuru yapabilirsiniz” denildi.

V.T




Bu haber 384 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI