Bugun...



Köşk'teki Doğalgaz Altyapı Çalışmalarından Dolayı Yollar Bozuk ve Toz Duman

Köşk Belediye Meclisinin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'li üyeleri Özkan Soylu ve İsmail Bölük, vatandaşların sık sık kendilerine ilettiği sokaklardaki altyapı bozuklukları hakkında doğalgaz alt yapı çalışmalarından kaynaklanan sıkıntılarla ilgili bir açıklama yaptılar.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2024 21:08

Köşk'teki Doğalgaz Altyapı Çalışmalarından Dolayı Yollar Bozuk ve Toz Duman

Yapılan kamuoyu basın açıklamasında; 

"İlçemiz sınırları içerisinde devam eden Doğalgaz alt yapı çalışmalarından dolayı son günlerde özellikle vatandaşlarımız, esnafımız ve kıymetli hemşerilerimizden çok fazla şikayet almış bulunmaktayız. Kıymetli hemşerilerimiz bu şikayetlerini tarafımıza bildirdikleri gibi sosyal medya hesaplarından da sık sık dile getirir oldular. Söz konusu çalışmalardan dolayı oluşan şikayet ve sıkıntıların çözümü adına yetkili kurum olan Enerya Doğalgaz firması yetkilileri ile görüşme sağladığımızı tüm hemşerilerimiz ile paylaşmak istedik. Ayrıca ilçemizde oluşan bu duruma ilişkin en kısa zamanda ilçe meclisine de konunun taşıyıp çözümüne ilişkin görüşlerimizi mecliste paylaşacağız. Çıkan sonucuda hemşerilerimiz ile paylaşmayı kendimize görev olarak görmekteyiz. Doğalgaz çalışmalarına ilişkin özellikle Çarşı Mahallesi esnafımız  dükkanlarını açmaz duruma gelmiştir . Esnafımız bu çalışmalar esnasında mallarının ciddi zararlar gördüğünü ve günlerdir müşterilerinin dükkanlarına giremediğini bizlere bildirdiler.  Ülkemizin içinde bulunduğu derin ekonomik kriz ile mücadele etmeye çalışan esnafımız birde  ilçede oluşan kazı ve yolların köstebek yuvasına dönüşü ile iyiyce ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını ve durumdan çok fazla olumsuz şekilde  etkilendiklerini bizlerle paylaşıyorlar.

İlçemizin sahipsiz olmadığını ve bir hizmet gelecekse bunu vatandaşa eziyet boyutuna getirmeden akıl ve bilimin ön gördüğü planlama ile çalışmalarını yürütülmesi ve en az boyutta hasar ile çalışmaların tamamlanması gerekirken, ilçemizde yapılan çalışmaların bunlardan uzak şekilde rasgele ve ve herkese zarar verilerek yapılmasından hayli rahatsız olduğumuzu birkez daha belirtmek isteriz. Tüm bu nedenlerden dolayı ilçemizde oluşan bu olumsuz durumun bir an önce giderilmesi adına tüm kurum ve kuruluşları göreve davet ettiğimizi bir kez daha belirtmek isteriz. Ayrıca bu konunun takipçisi olacağımızı da saygıyla siz değerli hemşerilerimizin bilmesini isteriz." ifadelerini kullandılar.

( Şevket Gölük - Muhabir & Gazeteci )




Bu haber 200 defa okunmuştur.


Etiketler : Köşk

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI