Bugun...



Köşk İlçesinde İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı 9 Eylül Pazartesi günü okullarda ilk ders zilinin çalmasıyla başladı.

facebook-paylas
Tarih: 12-09-2024 17:55

Köşk İlçesinde İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama programı bugün Köşk ilçesi Kent Meydanında şiirler, şarkılar ve gösteriler eşliğinde coşkuyla gerçekleştirildi.

İlköğretim Haftası kutlama programına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunma ile başlandı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş yaptı. 

Kutlama programına,  İlçe Jandarma Komutanı Asb. Kd. Bçvş. Akan ŞAHİN, İlçe Sağlık Müdürü Muhammed Fatih Göçmen, İyi Parti İlçe Balkanı Yaşar Baş, Köşk Esnaf Odası Başkanı Mustafa Ergücü ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Karataş, Antalya ilinde düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji Festivali Teknofest 2004 yarışması finalinde "En İyi Sunum Ödülü" alan Altı Eylül Ortaokulu öğrencilerini tebrik ederek, birlikte fotoğraf çekindi.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği programda öğrencilerin müzik eşliğinde yapmış oldukları gösterisi ayakta alkışlandı. Kutlama sonrası tüm kurum ve okul müdürleri, öğretmenle ve öğrenciler  Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çekindiler.

Şevket Gölük
Muhabir & Gazeteci




Bu haber 107 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI