Bugun...



Karpuzlu Halk Kütüphanesi, Gençlerin Buluşma Noktası Olacak!

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demir, Karpuzlu kütüphane yetkilileriyle görüşerek, mevcut hizmetlerin geliştirilmesi konusunda detaylı incelemelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2024 21:13

Karpuzlu Halk Kütüphanesi, Gençlerin Buluşma Noktası Olacak!

Demir, kütüphanelerin sadece birer bilgi kaynağı değil, aynı zamanda gençlerin sosyalleşmesi ve bilinçlenmesi için önemli ortak alanlar olduğunu belirtti.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demir, kütüphane yetkilileriyle görüşerek, mevcut hizmetlerin geliştirilmesi konusunda detaylı incelemelerde bulundu. Kütüphanelerin 7/24 hizmet vermesinin gençlere sağladığı olanakların altını çizen Demir, kütüphanelerimiz genç nesillere hitap eden ve onları geleceğe hazırlayan önemli merkezlerden biridir," dedi.

Bu kapsamda, kütüphanelerin sadece birer kitap arşivi olmanın ötesine geçtiğini ve çeşitli etkinliklerle gençlerin ilgisini çeken, onları okumaya ve araştırmaya teşvik eden mekanlar haline geldiğini vurguladı. " Karpuzlu başta olmak üzere, 17 ilçemizde kütüphanelerimiz gençlerimizin her an erişebileceği şekilde açık," diyen Demir, bu hizmetin gençlerin bilgiye ulaşmasını kolaylaştırdığını ve onların daha bilinçli bir toplum oluşturmasına katkı sağladığını belirtti.

Ahmet Demir, kütüphanelerin dijitalleşme sürecine de dikkat çekerek, "Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kütüphanelerimizin dijital imkanlarla donatılması ve internet erişimi sağlanması, gençlerin bilgiye daha hızlı ulaşmasını mümkün kılıyor," diye ekledi. Ayrıca, kütüphanelerde düzenlenen seminerler, yazar buluşmaları ve diğer etkinliklerin gençlerin kültürel gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirtti.




Bu haber 173 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI