Bugun...



Fenerbahçe’den milli takıma “Ergin Ataman” ambargosu

Fenerbahçe, Milli Takım’a basketbolcu göndermeyecek

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2024 22:33

Fenerbahçe’den milli takıma “Ergin Ataman” ambargosu

Ergin Ataman, basketbolda dün (24 Eylül) Panathinaikos ile Galatasaray arasında oynanan hazırlık maçında 3-1’lik derbi maçın skoruna göndermede bulunmuştu. 

Ergin Ataman’ın yaptığı bu göndermeye Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan’dan yanıt gecikmedi. Kızılhan, yaptığı açıklamada “Milli takım hocası kimliğine yakışmayan, ismini bile anmak istemediğim o şahsın hareketiyle ilgili bölücü, ayrıştırıcı, aşağılık hareketiyle ilgili kendi aramızda istişareleri yaptık. İlgililer ile görüştük. Konu hakkında camiamızın içi rahat olsun. İlgili aksiyonları alacağız, ilgili duyuruları çok kısa süre içerisinde yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman ise Burak Kızılhan’ın açıklamalarından hemen sonra bir özür mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ataman, ”Dün akşam Galatasaray ile oynanan dostluk maçı sonrasında, taraftarın ilgisi karşısında öncelikle klasikleşen yumruk sevincimi sonrasında da planlanmamış bir şekilde, basına da yansıyan ‘3-1’ hareketini yaptım. Bu hareketi yaparken herhangi bir camiayı hedef alma veya rencide etme amacım kesinlikle olmamıştır. Yaşanan olay dolayısıyla kırdığım Fenerbahçe camiasından özür dilerim” dedi.

 



Bu haber 44 defa okunmuştur.


Etiketler : Efeler Belediyesi

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI