Bugun...



İYİ Parti Milletvekili Adayı Tuğça Canpolat Yılmaz Didim'de Yüreklere Dokundu

Esnaf ziyaretinde İYİ Parti Aydın Milletvekili adayı Tuğça Canpolat Yılmaz , İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener ve teşkilat mensupları Didim'de buluştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-04-2023 01:45:30 Tarih: 19-04-2023 00:49

İYİ Parti Milletvekili Adayı Tuğça Canpolat Yılmaz Didim'de Yüreklere Dokundu

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Milletvekili adayı Tuğça Canpolat Yılmaz Didim esnafı,Cemevi başkanı hüseyin ilhan,Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı Ece Eskinat,Huzurevi ve Didim ilçe teşkilatı ziyaretlerinde bulundu. Esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen Canpolat, Meral Akşener'in selamını ileterek, yapacaklarını anlattı. Yoğun bir kalabalıkla sohbet eden Tuğça Canpolat Yılmaz'dan her konuda  destek isteyen Didimliler, 'size güveniyoruz, lütfen sorunlarımıza çözüm olun' diye isteklerde bulundular.Didim esnafından sezona açılış yapan mekan sahipleri ile tek tek konuşan Tuğça Canpolat Yılmaz, hep birlikte sorunları çözüme ulaştıracaklarını , bunun için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi .

Huzurevi sakinleriyle yapılan sohbette, yüreklere dokunan diyaloglar gelişti. Huzurevi sakinlerinden bir kadın milletvekili adayı Canpolat'a, 'bizimde normal insanlar gibi yaşamaya hakkımız yok mu' diye sordu. Canpolat bu soru üzerine İYİ Partinin seçim bildirgesi  ve 6 lı masa mutabakat zaptında bu tür sosyal projelerinin unutulmadığını, kendisinin de bizzat takipçisi olacağının sözünü verdi. Kadının ve annenin siyasette olması gerektiğini, kadının rahman gücüyle başaramayacağı hiç birşey olmadığını ifade etti.

Depremzede çocukları için Cemevi bahçesine kurulan çadırı ziyaret ederek çocukların isteklerini dinleyen Canpolat,'KADIN İSTERSE DÜNYA DEĞİŞİR,KADININ DEĞDİĞİ HERYER GÜZELLEŞİR' diyerek, Cemevi fırınında kadınlarla yufka açtı.

 



HABER VİDEOSU





Bu haber 614 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI