Bugun...



İYİ Parti Aydında’da milletvekili adaylarını tanıttı

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Aydın Milletvekili seçimlerinde Aydında birinci Parti olarak çıkacakları iddiasını yenileyerek, “15 Mayıs sabahı tarih yazacağız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2023 13:02

İYİ Parti Aydında’da milletvekili adaylarını tanıttı

 

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri için milletvekili adaylarını tanıttı.

Menderes Parkı Toplantı Salonunda  gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılım oldukça yoğun oldu.

“15 MAYIS SABAHI TEK ADAM REJİMİNDEN KURTULACAĞIZ”
28. Yasama Dönemi Milletvekili Adaylarının tanıtımında kürsüye gelen ilk isim İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner Millet İttifakı iktidara geleceklerini  Türkiye’nin tüm sorunlarının çözüleceğini Millet ittifakı vurgusu yaparak bir oy Kemal'e bir Oy Meral'e sözü salonda büyük alkış aldı. Aydından aldıkları geri dönüşümde hedefledikleri 3 vekili dörde çıkardıklarını söyledi

AYTEKİN KAYA EKONOMİK BUHRAN VURGUSU

Salonda yer alan isimlerden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya  yaptığı konuşmada, “Adaylarımıza ve aday adayı olarak bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Ülkede yaşanan ekonik buhranın iktidarı devireceğini  üreten tarım kenti aydında bile Aydında vatandaşın zorunlu tüketim maddelerine ulaşamadığını  vatandaşın, etin 300 soğanın 30 lira olmasının tek sorumlusu ekonomiyi yönetemeyen  iktidara cezayı keseceğini söyleyerek   14 Mayıs'ta milletimizin iradesiyle ülkemize baharı getireceğiz” 

Aydın İYİ Parti Adayları sırasıyla kendilerini ve projelerini anlattılar. Tanıtım toplantısına Milletveki Adayı Semra YÜCEL Annesinin hastaneye kaldırılmasi mazeretini bildirerek katılamadı. 

 

 




Bu haber 357 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI