Bugun...



Akşener, Soylu'nun sözlerini anımsattı: Psikiyatristleri muayeneye davet ediyorum

Isparta'da seçmene seslenen İYİ Parti lideri Akşener, İçişleri Bakanı Soylu'nun "LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var" sözlerini anımsatarak "Tüm psikiyatristleri muayeneye davet ediyorum" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2023 23:59

Akşener, Soylu'nun sözlerini anımsattı: Psikiyatristleri muayeneye davet ediyorum

 

Konuşmasına İçişleri bakanı Süleyman Soylu'nun "Benim ülkemde erkekle erkeğin, kadınla kadının evlenmesini istemiyorum arkadaş. Hani LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var" sözlerini anımsatarak başlayan Akşener, "Tüm psikiyatristleri bunları muayeneye davet ediyorum" dedi.

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine de değinen Akşener, "Sinan Ateş'i katledenleri 15 Mayıs sabahı bulacağız" ifadelerini kullandı. 

" Seçimler seçmen iradesinin şekillendiği bir bayramdır. Bizi yönetenlere bakarsak cenge gidiyoruz. Biz cevabı sandıkta verelim.

14 Mayıs akşamı seçimi kazanırsak işgalciymişiz. Bu ülkenin has evlatları nereden işgalci oluyormuşuz. Kendinize gelin.

"14 MAYIS AKŞAMI KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI OLACAK"

Sinan Ateş'i katledenleri 15 Mayıs sabahı bulacağız. Bütün bunlarla şuculuk buculuk üzerinden Sinan Ateş'in katlini unutturmak istiyorlar. Dertlerinizi unutturmak istiyorlar. Enteresan bir durum. Bana Diyarbakır'ın orta yerinde aynı adamlar faili meçhul diyorlar, Isparta'ya gelince PKK'lı diyorlar. Ya faili meçhulcusündür ya PKK'lısındır. Ben ikisi de değilim.

Ben sizin için mücadele etmeye devam edeceğim. Bana güç verin. Bu saygısızlık erkeklerle, iftiracı adamlarla mücadele etmek için bana güç verin. Kadınların oylarını istiyorum. Gençlerin oylarını istiyorum. Bir oy Kemal'e bir oy Meral'e istiyorum.

 

 
HABER VİDEOSU





Bu haber 339 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI