Bugun...



Bir Işık da Siz Yakın

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Aydın Şubesi olarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın çok önemli olduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında "Bir Işık da Siz Yakın" Projesindeki üniversiteli burslu öğrencilerimiz yararına kahvaltı etkinliği düzenledik

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2023 01:29

Bir Işık da Siz Yakın

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Aydın Şubesi  Başkanı Keriman Yılmaz ve ÇYDD yönetimi olarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın çok önemli olduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında "Bir Işık da Siz Yakın" Projesindeki üniversiteli burslu öğrencilerimiz yararına kahvaltı etkinliği düzenledik.

 Geleceğe Umut yetiştirmek üzere 1989"da başlayan yolculuğumuzda Cumhuriyetin 100.yılını kutlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bir asırlık Cumhuriyetimizin değerlerini asırlar boyunca yaşatacağımıza, Cumhuriyetin gücünden ilham alarak, fikri hür, irfanı hür genç nesiller yetiştireceğimize, çağdaş bir ülke yaratma ülküsüyle hareket ederek her zaman demokratik, laik ve çağdaş bir eğitim için, eşitlik ve adalet için çalışacağımıza söz veriyoruz. Bizler sonuna kadar adalete inanıyor, adaletin de sadece eğitimle sağlanabileceğine inanıyoruz.

 




Bu haber 444 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI