Bugun...



EFELER’İN YENİ OYUNU "MACERA ORMANI" ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun (EBŞT), çocuklar için hazırladığı yeni müzikli ve danslı tiyatro oyunu ‘Macera Ormanı’ çocuklarla buluştu.

facebook-paylas
Tarih: 30-05-2024 16:56

EFELER’İN YENİ OYUNU

Tuncer Candan'ın yazdığı ve Mehmet Emektar'ın yönettiği renkli oyun, ilk kez Osman Yozgatlı Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Anaokulu'nda sahnelendi. Çocuklar, Nasreddin Hoca, Karagöz-Hacivat ve Keloğlan gibi Türk kültürünün önemli karakterleriyle keyifli anlar yaşadı. Eğlenceli ve öğretici temalarıyla dikkat çeken "Macera Ormanı", çocuklardan büyük ilgi gördü. Oyuna kahkahaları ve alkışlarıyla eşlik eden minikler keyifli bir gün yaşadı.

OYUNUN KADROSU

Oyuncu kadrosunda Tuncer Candan ve Mehmet Emektar yer alırken, oyunda dramaturji Serkan Fırtına'ya, yönetmen yardımcılığı İbrahim Gergin'e, reji asistanlığı Büşra Elmaskaya'ya, teknik sorumluluk Tamer Kartal'a ve sahne amirliği Mehmet Keskin'e emanet edildi.

MACERA ORMANI YAZ DÖNEMİNDE DE ÇOCUKLARIN KARŞISINA ÇIKACAK

Efeler Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Macera Ormanı oyununun, yaz dönemi boyunca da çocuklarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.




Bu haber 164 defa okunmuştur.


Etiketler : Efeler Belediyesi

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI